yoga studio de pijp workshops

Upcoming Workshops Schedule

Ouder & Kind Yoga

Deze ouder en kind Yoga workshop is een mooie intense ervaring voor jullie allebei. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshop ben je een uur lang op elkaar ingespeeld.

Door samen  yoga te doen is het ook mogelijk om los te komen van bepaalde patronen of gewoonten. Je leert elkaar te vertrouwen op een ontspannen en speelse manier. Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken. In deze workshop is de aandacht volledig op elkaar. Op deze manier voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en dat stimuleert de ontwikkeling en zelfvertrouwen. Door aandachtig samen te zijn, laat je als ouder weten dat je geïnteresseerd bent in je kind en dat je wilt weten hoe hij/zij zich voelt. Samen werk je aan contact en vertrouwen. Je leert daarom op een speelse manier met grenzen omgaan, grenzen aangeven en grenzen respecteren.

Ook als er meerdere broertjes en of zusjes in het gezin zijn is het voor het kind en voor de ouder fijn om één op één aandacht te ervaren.

Deze ouder en kind yoga workshop gaat over bewust en aanwezig samen zijn, samen ontspannen en samen plezier hebben. In de workshop leer je te verbinden met je kind door yoga- en ontspanningsoefeningen, visualisatie en massage. De workshop is gericht op de interactie tussen ouder en kind en helpt het basisvertrouwen in elkaar te versterken.

Je mag gewoon in je jogfing broek komen zodat je lekker makkelijk kan bewegen. 

 

Datum: Zaterdag 1 juni

Tijd: 14:00 – 15:00

Prijs: €27,00 voor ouder en kind

Met Farrah Spaargaren

Beginners Workshop: The foundation of Yoga

New to yoga? This workshop is a great way to learn the basics of yoga in a intimate environment. Farrah will guide you through the fundamentals of alignment, breath work and the yoga philosophy. 

We will take the time to get into the basic Asanas (the movents).
With this comes the breathing which I will guide you thru with some simple breathing techniques that will help with your focus on and off the mat.
Yoga is not just about touching your toes, so you will get some extra knowledge about what it actually is.

What to expect:

  • Yoga Philosophy (what is yoga actually)
  • Breath control
  • Asanas
  • Relaxation
  • Happines

(not necceraly in this order)

What to bring:

  • Something comfy to move in
  • a bottle of water

 

Date: Sunday June 2nd

Time: 14:00 – 16:30

Price: €33,00

With Farrah Spaargaren 

Love YogA?

Become a Member and Get Discounts & Priority Registration for Any Class